WEB

Web stranice su vrlo važne za promocije na internetu, za kvalitetno prezentiranje klijenta, njegovih proizvoda i usluga. Web stranice moraju biti jednostavne za korištenje, pregledne. Da bi se izradila dobra web stranica potrebno je izraditi dobar dizajn, prepoznatljiv koji će privući posjetitelja, ostaviti dobar dojam.

Saznajte više...

Promocija

Društvene mreže nisu budućnost, one su sadašnjost. Na Vama je da se prilagodite novom modelu komunikacije s kupcima brže i kvalitetnije od Vaše konkurencije.

Saznajte više...

Web aplikacije

Internet aplikacije su sve više zastupljene na internetu i postaju dio poslovne svakodnevnice klijenta koji želi unaprijediti svoje poslovanje, približiti ga svojim partnerima, kupcima, krajnjim korisnicima.

Saznajte više...

Mobilne aplikacije

Iphone Android Tablet Html5, Javascript CSS, Sencha, Extjs

Savjetovanje i planiranje

Klijent često ne zna na koji način nadograditi postojeći informacijski sustav, kako najoptimalnije modernizirati postojeći sustav, od nabave računalne opreme, programske opreme, kako sustav najbolje zaštititi.

Saznajte više...

Print Pošalji prijatelju Kontaktirajte nas

O nama

Abacus ima dugogodišnje iskustvo u internet uslugama. Našim korisnicima nudimo kompletne internet usluge – web dizajn, web prostor, izrada web stranica, internet poslovne aplikacije, web shop, web katalog. Među prvim smo davateljima web usluga u Hrvatskoj još od 1996. godine s vlastitim serverima.

Danas surađujemo s Iskon Internetom gdje korisnicima možemo ponuditi kvalitetan pristup na Internet, Vaše stranice smjestiti na kvalitetnim i pouzdanim serverima.

Kroz godine se prilagođavao potrebama tržišta i fokusirao se na poslovne subjekte, kako im pomoći u svakodnevnom poslovanju , kako najbolje iskoristiti internet mogućnosti. Iskoristili smo našu kreativnost, inovativnost i poslovnost i danas imamo preko 80 zadovoljnih korisnika iz Hrvatske i inozemstva.

Što nudimo?

  • Web servise – web prostor, registracija domena, SSL certifakte
  • Web dizajn
  • Grafički dizajn
  • Imamo vlastiti CMS za upravljanje web sadržajima
  • Izrada web aplikacija, mobilne i tablet aplikacije
  • Poslovno povezivanje – svjetske burze roba i usluga
  • Promocija na internetu
  • Računalno savjetovanje i održavanje

Kako radimo?

Sjedište:

Abacus j.d.o.o.
Ludbreška 16
40 323 Prelog

OIB: 89915240325Telefon : +385 (40) 645 643
Mobitel +385 (98) 267 492
E-mail: info@abacus.hr